Cum functioneaza?

Anunturi Gratuite fara inregistrare

Vrei sa vinzi?

 

      Pentru a vinde un produs pe Zbeng.ro acceseaza sectiunea "Adauga anunt" din meniu. Daca nu doresti sa te conectezi la un cont, poti adauga anuntul, gratuit, chiar si fara cont.

      Daca alegi sa creezi un cont nou sau sa te inregistrezi pentru a posta un anunt pe site, beneficiezi de bonusurile oferite pentru promovarea anunturilor, acces la mesagerie si multe alte beneficii.

      Va recomandam in momentul in care postati un anunt de vanzare sa selectati cat mai multe filtre pentru o vizibilitate mai buna a anuntului dvs. Puteti alege postarea de anunturi fara inregistrare sau cu inregistrare (conectare cu contul de Facebook).

      Nu permitem plasarea de anunturi in care se cere o suma de bani avans pentru servicii sau produse!

     

anunturi gratuite

 

Vrei sa cumperi?

 

       Daca doresti sa cumperi ceva de pe Zbeng.ro, alege categoria dorita dupa care filtreaza rezultatele in functie de criteriile dorite, selecteaza judetul sau chiar localitatea, selecteaza moneda dorita etc.

       NU PLATITI BANI IN AVANS, chiar daca un vanzator doreste sa ii platiti o suma de bani in avans pentru pastrarea produsului sau orice alt motiv, nu acceptati plata in avans sub nicio forma! 

       Cea mai recomandata metoda, in cazul in care nu va puteti intalni personal cu vanzatorul, este plata ramburs, la ridicarea produsului / coletului (la plata ramburs puteti specifica ca doriti deschiderea coletului inaintea ridicarii).   

 

anunturi gratuite

 

Anunturi Gratuite fara inregistrare

www.zbeng.ro